Hem  |   Nyheter

Hos oss är du en viktig del av helheten

Genom vår samlade kompetens inom el, styr & regler, ventilation och värme/kyla, är vi en komplett leverantör med spetskompetens inom våra områden och erbjuder projektering, rådgivning, konstruktion, installation, service, underhåll och fastighetsautomation. 

Med personlig service, engagemang, nyfikenhet, kompetens och förmågan att samverka mellan alla områden, är vi en unik helhetslösning och trygg partner som levererar energieffektiva lösningar. 

Vi är ständigt under tillväxt och söker kontinuerligt nya nyfikna stjärnor till våra verksamheter runt om i landet. Vill du jobba med Sveriges skickligaste medarbetare i en familjär känsla?

Läs mer om våra lediga tjänster här!

Till vår verksamhet i Linköping söker vi Elektriker

I rollen som elektriker hos oss kommer du i huvudsak att arbeta med installationer inom styr och regler men även med sedvanliga elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.

Läs mer om jobbet och skicka in din ansökan här!

Vi söker Serviceledare till vår elverksamhet i Linköping

Som serviceledare kommer du att leda du en grupp av elektriker som tillsammans med dig har till uppgift att lösa våra kunders behov på ett kostnadseffektivt och innovativt sätt. I din roll kommer du även att ansvara för kundkontakter och vara delaktig i kalkylering som ligger till grund för våra offerter och anbud.

Läs mer om jobbet och skicka in din ansökan här!

Vi söker drivna systemkunniga Ventilationstekniker till verksamheten i Linköping

Som ventilationstekniker hos oss kommer du att arbeta självständigt och i ett nära samarbete med våra kunder med olika typer av uppdrag inom service, utredningar eller tekniska installationer. Vi lägger stor vikt på din förmåga att hitta möjligheter till förbättringar i våra kunders anläggningar vilket innebär att du ska ha goda erfarenheter av injustering, systemuppbyggnad samt problemlösning men även ett intresse av teknik och energi.

Läs mer om jobbet och skicka in din ansökan här!

Trisec Energi söker Styr- och Reglertekniker till våra våra verksamheter i Linköping, Västerås och Uddevalla

Som Styr- och reglertekniker kommer du att självständigt arbeta med konstruktion, programmering, idrifttagning, felsökning samt service & underhåll av olika typer av fastighetssystem och processteknisk utrustning. Ditt arbete kommer att vara både ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakt.

Läs mer om jobben och skicka in din ansökan här!

Har du frågor om Trisec Energi eller vill veta mer om vilka tjänster som finns lediga just nu - Välkommen att kontakta 

Thomas Lindström, VD Trisec AB
Norrköping
Telefon: 011-10 34 55
E-post:thomas.lindstrom@trisecenergi.se

eller

Henrik Wastesson, VD Trisec Automation
Linköping, Nyköping
Telefon: 013-470 25 80
E-post: henrik.wastesson@trisecenergi.se

Närhet │EngagemangKundnytta

Vår vision

Trisec är ett av branschens ledande företag inom fastighetstekniska tjänster och vi är det givna valet för kunder och medarbetare.

Vår affärsidé

Trisec erbjuder heltäckande och kvalificerade tekniska uppdrag med energieffektiva lösningar för fastigheter.

Vi finns

Norrköping

011-10 34 55

Linköping

013-470 25 80

Nyköping

0155-45 53 39

TRISEC ERBJUDER ENERGIEFFEKTIVA FASTIGHETSTJÄNSTER 

© TRISEC AB  |  Om cookies  |  Sitemap | Integritetspolicy